1 / 51

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Gjester kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med den kostnadsfrie bussen. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Zilema

Adresse

Zilema

Guardia Piemontese, Italia

N 39.45173 E 15.9892

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger