1 / 43

Om hotellet

Dersom du velger Hotel Quino i Guardamar del Segura som overnattingssted, bor du nær stranden og dessuten kun 15 minutter unna La Mata-stranden og Platja Centre med bil. Dette hotellet ligger 12,9 mi (20,8 km) unna Zenia Boulevard kjøpesenter og 13,1 mi (21 km) unna La Zenia-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 35 aircondition-avkjølte gjesterommene. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Platja Centre - 0,6 km
Platja La Roqueta - 0,6 km
Playa de las Dunas de Guardamar - 0,7 km
Platja Babilonia - 0,8 km
Guardamar-stranden - 1 km
Guardamar borg - 1 km
Playa del Moncayo - 1,7 km
Platja dels Vivers - 1,8 km
Platja del Camp - 3,3 km
La Marina-stranden - 4,2 km
Platja Els Tossals - 4,2 km
Mata-Torrevieja saltsjøer naturpark - 5,3 km
Platja Les Ortigues - 5,4 km
Playa de Les Pesqueres - El Rebollo - 7 km
La Marquesa Golf - 7 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Quino er Alicante (ALC - Alicante int.) - 31,6 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tilleggsgebyr. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som tur-/billettassistanse. Som gjest på Hotel Quino kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokost tilbys mot et tillegg.
  • Pris for frokost: ca. EUR 5.5 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over Hotel Quino

Adresse

Hotel Quino

Guardamar del Segura, Spania

N 38.08604 E -0.6528644

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger