1 / 44

Quinta Las Acacias

Irapuato, Mexico

Om hotellet

Quinta Las Acacias i Guanajuato (De La Presa) ligger kun en 5 minutters kjøretur fra El Callejon Del Beso og Tia Aura-museet. Dette hotellet ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Museo Casa de las Leyendas og 1,5 mi (2,5 km) unna Juarez-teatret. Skjem bort deg selv og bo på et av de 15 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med privat spabad inne og Flatskjerm-TV. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Rommene har egen møblert balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har separat badekar og dusj med et boblebad og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Tia Aura-museet - 0,7 km
Museo Casa de las Leyendas - 1 km
Museo Iconográfico del Quijote - 2,1 km
Don Quijote ikonografiske museum - 2,3 km
Unionparken - 2,3 km
Guanajuato kabelbane - 2,3 km
San Diego-kirken - 2,4 km
Juarez-teatret - 2,4 km
Jesu fellesskap-tempelet - 2,5 km
Vår frue av Guanajuatos basilika - 2,5 km
Temple of the Jesuit Order - 2,5 km
La Paz Square - 2,5 km
Universitetet i Guanajuato - 2,5 km
Museo del Pueblo de Guanajuato - 2,6 km
Pipila-monumentet - 2,6 km

Den foretrukne flyplassen for Quinta Las Acacias er Leon, Guanajuato (BJX-Del Bajio) - 29,7 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Guanajuato? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 25 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt mot et tillegg. Skjem bort deg selv med massasjer eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet i viktoriansk stil har dessuten wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Ta deg noe å spise på Las Acacias, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter).
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 900 MXN (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Quinta Las Acacias

Adresse

Quinta Las Acacias

Guanajuato, Guanajuato, Guanajuato, Mexico

N 21.002752 E -101.241586

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger