1 / 37

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Greensboro NC

Greensboro - NC, USA

Om hotellet

Når du har La Quinta Inn & Suites by Wyndham Greensboro NC i Greensboro som overnattingssted, bor du nær flyplassen, kun 10 minutter å kjøre fra Greensboro Coliseum og Wet 'n Wild Emerald Pointe Water Park. Dette hotellet ligger 8,1 mi (13 km) unna North Carolina A and T State University og 9,6 mi (15,5 km) unna High Point University. Føl deg som hjemme i et av de 131 gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene har badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommet har skrivebord og kaffetrakter/tekoker, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Celebration Station - 1,5 km
Joseph S. Koury konferansesenter - 5,3 km
Safari Nation - 5,5 km
Greensboro Arboretum - 5,5 km
Four Seasons Town Centre - 5,7 km
Guilford College - 5,8 km
Airbound Trampoline Park Greensboro - 7,4 km
White Oak Amphitheatre - 7,5 km
Friendly Center - 7,5 km
Bicentennial Garden - 7,5 km
Greensboro Aquatic Center - 7,5 km
The Bog Garden - 7,9 km
Greensboro Botanical Gardens - 8,2 km
Greensboro Coliseum - 8,3 km
All-A-Flutter Butterfly Farm - 8,5 km

De nærmeste flyplassene er:
Greensboro, North Carolina (GSO-Piedmont Triad internasjonale flyplass) - 15 km
Winston-Salem, North Carolina (INT-Smith Reynolds) - 38,5 km

Foretrukket flyplass for La Quinta Inn & Suites by Wyndham Greensboro NC er Greensboro, North Carolina (GSO-Piedmont Triad internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Greensboro? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 45 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (inkludert). Selvbetjent frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00. De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 1. juni til 31. desember:
  • Svømmebasseng
  • Kjæledyravgift: USD 25.00 per overnattingsenhet, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Et gebyr påløper ved tidlig innsjekking

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Uvaksinerte gjester må bruke munnbind i fellesområdene.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over La Quinta Inn & Suites by Wyndham Greensboro NC

Adresse

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Greensboro NC

Greensboro, North Carolina, USA

N 36.05446 E -79.89366

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger