1 / 100

Grandover Resort & Spa, a Wyndham Grand Hotel

Greensboro - NC, USA

Om hotellet

Velger du Grandover Resort & Spa, a Wyndham Grand Hotel i Greensboro (Sedgefield) som overnattingssted, vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Greensboro Coliseum og Wet 'n Wild Emerald Pointe Water Park. Dette resort-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 8,2 mi (13,1 km) unna High Point University og 11 mi (17,8 km) unna North Carolina A and T State University. Føl deg som hjemme i et av de 244 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Grandover Resort West Course - 0,3 km
Grandover Resort East Course - 0,4 km
Sedgefield Country Club - 3,7 km
Guilford Technical Community College - 4,1 km
World's Largest Highboy Dresser - 6,1 km
Wet 'n Wild Emerald Pointe Water Park - 6,4 km
Airbound Trampoline Park Greensboro - 6,6 km
High Point City Lake Park - 7,4 km
Mendenhall Plantation - 7,5 km
Four Seasons Town Centre - 7,9 km
Joseph S. Koury konferansesenter - 8,3 km
Castle McCulloch - 8,5 km
Safari Nation - 11,7 km
Greensboro Arboretum - 11,7 km
High Point Museum - 12 km

De nærmeste flyplassene er:
Greensboro, North Carolina (GSO-Piedmont Triad internasjonale flyplass) - 25,3 km
Winston-Salem, North Carolina (INT-Smith Reynolds) - 45,2 km

Foretrukket flyplass for Grandover Resort & Spa, a Wyndham Grand Hotel er Greensboro, North Carolina (GSO-Piedmont Triad internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Denne resorten tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 30 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Mens golferen i familien er ute på banen, kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som et innendørsbasseng og en badstue. Dette resort-hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Ta deg noe å spise på Finial Restaurant, en restaurant hvor du kan spise utendørs med utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Ferdiglaget frokost tilbys daglig fra kl. 06.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum i kontanter: 100.00 USD per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. USD 5.00–25.00 for voksne og USD 5.00–25.00 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 25.00 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra mai til september.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og kl. 23.00.
  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Grandover Resort & Spa, a Wyndham Grand Hotel

Adresse

Grandover Resort & Spa, a Wyndham Grand Hotel

Greensboro, North Carolina, USA

N 35.992012 E -79.88055

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger