1 / 19

Courtyard by Marriott Greensboro

Greensboro - NC, USA

Om hotellet

Når du har Courtyard by Marriott Greensboro i Greensboro som overnattingssted, bor du i forstaden, kun 10 minutter å kjøre fra Greensboro Coliseum og Wet 'n Wild Emerald Pointe Water Park. Dette hotellet ligger 8,1 mi (13,1 km) unna North Carolina A and T State University og 9,4 mi (15,1 km) unna High Point University. Føl deg som hjemme i et av de 149 gjesterommene. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en spillkonsoll og kabel-TV. Rommene har delvis åpen baderomsløsning med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Celebration Station - 1,3 km
Joseph S. Koury konferansesenter - 5,4 km
Safari Nation - 5,6 km
Greensboro Arboretum - 5,7 km
Guilford College - 5,8 km
Four Seasons Town Centre - 6,2 km
Airbound Trampoline Park Greensboro - 7,5 km
White Oak Amphitheatre - 7,6 km
Friendly Center - 7,6 km
Bicentennial Garden - 7,7 km
Greensboro Aquatic Center - 7,7 km
The Bog Garden - 8 km
Greensboro Botanical Gardens - 8,3 km
All-A-Flutter Butterfly Farm - 8,3 km
Erick Andersen - 8,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Greensboro, North Carolina (GSO-Piedmont Triad internasjonale flyplass) - 15,1 km
Winston-Salem, North Carolina (INT-Smith Reynolds) - 38,6 km

Foretrukket flyplass for Courtyard by Marriott Greensboro er Greensboro, North Carolina (GSO-Piedmont Triad internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og hurtiginnsjekking. Planlegger du en event i Greensboro? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 112 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), peis i lobbyen og grill. Smak på amerikanske retter på The Bistro, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Ferdiglaget frokost tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.30 mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. USD 3–13 for voksne og USD 3–5 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Courtyard by Marriott Greensboro

Adresse

Courtyard by Marriott Greensboro

Greensboro, North Carolina, USA

N 36.05603 E -79.8942

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger