1 / 31

Comfort Suites Greensboro - High Point

Greensboro - NC, USA

Om hotellet

Når du har Comfort Suites Greensboro - High Point i Greensboro som overnattingssted, bor du nær flyplassen, kun 15 minutter å kjøre fra Greensboro Coliseum og High Point University. Dette hotellet ligger 11,6 mi (18,7 km) unna Wet 'n Wild Emerald Pointe Water Park og 12,9 mi (20,8 km) unna North Carolina A and T State University. Overnatt i et av de 83 gjesterommene, som har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har skrivebord og aviser på hverdager (inkludert), samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

All-A-Flutter Butterfly Farm - 4,2 km
Erick Andersen - 4,3 km
Piedmont Triad Farmers Market - 4,7 km
Oak Hollow Lake - 8,6 km
High Point City Lake Park - 8,9 km
Celebration Station - 9,1 km
Old Mill of Guilford - 10,4 km
Guilford Technical Community College - 10,8 km
Mendenhall Plantation - 10,8 km
Farlow-Kennedy Center - 11,2 km
Kernersville V.A. - 11,2 km
Guilford College - 11,3 km
Oak Hollow kjøpesenter - 11,7 km
High Point Museum - 12,3 km
K'ville Indie Flea - 12,8 km

De nærmeste flyplassene er:
Greensboro, North Carolina (GSO-Piedmont Triad internasjonale flyplass) - 11,1 km
Winston-Salem, North Carolina (INT-Smith Reynolds) - 32,4 km

Foretrukket flyplass for Comfort Suites Greensboro - High Point er Greensboro, North Carolina (GSO-Piedmont Triad internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og minibank/banktjenester. Planlegger du en event i Greensboro? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 28 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et treningssenter og et sesongbasert utendørsbasseng. Som gjest på Comfort Suites Greensboro - High Point kan du få deg en matbit i dagligvarebutikken/storkiosken. Mingle med andre gjester – her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) på visse dager. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00.
  • Kjæledyravgift: USD 30 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 01. mai til 30. september.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Comfort Suites Greensboro - High Point

Adresse

Comfort Suites Greensboro - High Point

Greensboro, North Carolina, USA

N 36.07362 E -79.96141

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger