1 / 57

Parkhotel Görlitz

Leipzig, Tyskland

Om hotellet

Dersom du velger Parkhotel Görlitz i Görlitz vil du bo ved vannkanten og ha mindre enn 10 minutter å gå til både Görlitz-synagogen og Lower Market Square. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,6 mi (1 km) unna Upper Market Square og 0,7 mi (1,1 km) unna Markedsplassen. Overnatt i et av de 183 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Goerlitz Stadtpark - 0,3 km
Görlitz bypark - 0,5 km
Görlitz-synagogen - 0,6 km
Lower Market Square - 0,8 km
Museum of cultural history - Baroque house - 0,8 km
Barockhaus Neißstraße 30 - 0,8 km
St. Peters kirke - 0,9 km
Upper Market Square - 0,9 km
Görlitz schlesienmuseum - 0,9 km
Görlitz rådhus - 0,9 km
Markedsplassen - 0,9 km
Kaufhaus Görlitz - 0,9 km
Postplatz - 1 km
Muzeum Luzyckie - 1 km
Frauenkirche - 1 km

Den foretrukne flyplassen for Parkhotel Görlitz er Dresden (DRS) - 103,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og peis i lobbyen. Smak på regionale retter på Restaurant, en restaurant hvor du kan ta et glass i en bar/lounge med utsikt over hagen og til og med spise utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé (inkludert) serveres i hverdagene fra kl. 06.30 til kl. 10.30. Hotelstars Union står bak den offisielle stjernerangeringen av overnattingsstedene i Tyskland. Dette overnattingsstedet er rangert med 4 stars, vist som 4-stjerners på denne siden.
  • Pris for selvbetjent parkering: 12.00 EUR per natt (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)
  • Kjæledyravgift: EUR 10.00 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Gassgebyr: EUR 3.5 per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Parkhotel Görlitz

Adresse

Parkhotel Görlitz

Görlitz, Tyskland

N 51.152493 E 14.998056

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger