1 / 100

Cavusin Cave House

Cappadocia, Tyrkia

Om hotellet

Når du har Cavusin Cave House i Avanos som overnattingssted, bor du i en nasjonalpark, kun 1 minutter å kjøre fra Göreme nasjonalpark og 6 minutter fra Kjærlighetsdalen. Dette hotellet ligger 3,2 mi (5,2 km) unna Göreme friluftsmuseum og 5,3 mi (8,6 km) unna Uchisar slott. Føl deg som hjemme i et av de 15 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og LED-TV. Rommene har egen lanai. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med designertoalettartikler og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Göreme nasjonalpark - 0,1 km
St. døperen Johannes kirke - 0,1 km
Cavusin slott - 0,2 km
Üc Hacli-kirken - 0,5 km
Cavusin kirke - 0,9 km
Pasabagi - 1,1 km
Çavuşin Old Village Ruins - 2,1 km
Rosedalen - 2,6 km
Karanlık Kilise - 2,9 km
Güllüdere Valley Churches - 2,9 km
Kolonlu Kilise - 2,9 km
Red Valley - 3 km
Zelve friluftsmuseum - 3 km
Kizilcukur Valley - 3,1 km
Saklı Kilise - 3,2 km

Nærmeste store flyplass er Nevsehir (NAV-Cappadocia) - 37,1 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og TV i fellesområdet. Få deg en matbit i dagligvarebutikken/storkiosken eller slapp av på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (døgnet rundt). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.30 til kl. 10.00.
  • Avgift for ekstraseng: 30.0 TRY per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Cavusin Cave House

Adresse

Cavusin Cave House

Goreme, Nevsehir, Tyrkia

N 38.667655 E 34.841646

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger