1 / 57

Carlton George Hotel

Glasgow, Storbritannien

Om hotellet

Dersom du velger Carlton George Hotel som ditt overnattingssted i Glasgow vil du ha både Buchanan Street (kjøpesenter) og Merchants' House like rundt hjørnet. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,1 mi (0,1 km) unna Buchanan gallerier og 0,2 mi (0,3 km) unna City Chambers. Føl deg som hjemme i et av de 64 gjesterommene, som har minibar (inkludert) og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Buchanan Street (kjøpesenter) - 0,1 km
Merchants' House - 0,1 km
Buchanan gallerier - 0,2 km
Sauchiehall Street - 0,2 km
George Square (torg) - 0,2 km
Merchant City - 0,3 km
City Chambers - 0,3 km
Glasgow Royal Concert Hall - 0,3 km
Gallery of Modern Art (kunstgalleri) - 0,3 km
Duke of Wellington Statue - 0,4 km
Lighthouse - 0,4 km
University of Strathclyde - 0,4 km
Princes Square - 0,4 km
Argyll Arcade - 0,5 km
Pavilion-teatret - 0,6 km

De nærmeste flyplassene er:
Glasgow internasjonale flyplass (GLA) - 15,5 km
Glasgow (PIK-Prestwick) - 54,1 km

Foretrukket flyplass for Carlton George Hotel er Glasgow internasjonale flyplass (GLA).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Nyt utsikten fra en takterrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg noe å spise på Windows Restaurant, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Komplett frokost serveres fra kl. 07.00 til kl. 10.00 på hverdagene og fra kl. 07.30 til kl. 10.30 i helgene, mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjernerangering av VisitScotland, som er Skottlands nasjonale turistnemnd.
  • Pris for komplett frokost: ca. GBP 19.95 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Carlton George Hotel

Adresse

Carlton George Hotel

Glasgow, Skottland, Storbritannia

N 55.861942 E -4.253036

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger