1 / 17

Unzipp Lumbung

Om hotellet

Velger du Unzipp Lumbung som overnattingssted i Gili Trawangan, er du bare 15 minutters gange unna både Gili Trawangan fergeterminal og Gili Trawangan Beach. Dette bed & breakfast-hotellet med golfmuligheter ligger 18,4 mi (29,6 km) unna Senggigi strand og 0,4 mi (0,6 km) unna Meno Wall Dive Site. Føl deg som hjemme i et av de 4 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har flaskevann (inkludert) og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gili Trawangan Beach - 0,3 km
Gili Trawangan fergeterminal - 1,1 km
Gili Trawangan-bakken - 1,4 km
Hilltop Viewpoint - 1,8 km
Meno Wall Dive Site - 0,6 km
Sira Beach - 1,7 km
Pantai Pandanan - 14,7 km
Nipah-stranden - 18,6 km
Pantai Mangsit - 26,4 km
Pantai Kerandangan II - 27,4 km
Senggigi strand - 29,6 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Øv på svingen på golfbanen, eller dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som et utendørsbasseng. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig.
  • Golf og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette bed & breakfast-hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Unzipp Lumbung

Adresse

Unzipp Lumbung

Gili Trawangan, Indonesia

N -8.346712 E 116.040797

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger