1 / 100

Panda Cottage - Hostel

Om hotellet

Velger du Panda Cottage - Hostel i Gili Trawangan som overnattingssted, bor du nær stranden, mindre enn 15 minutter unna Gili Trawangan fergeterminal og Gili Trawangan Beach til fots. Dette vandrerhjemmet ligger 10,3 mi (16,5 km) unna Senggigi strand og 0,3 mi (0,5 km) unna Meno Wall Dive Site. Føl deg som hjemme i et av de 20 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gili Trawangan Beach - 0,4 km
Gili Trawangan fergeterminal - 0,9 km
Gili Trawangan-bakken - 1,1 km
Hilltop Viewpoint - 1,5 km
Meno Wall Dive Site - 0,5 km
Gili Meno-innsjøen - 0,6 km
NEST Sculpture - 0,6 km
Gili Meno havn - 0,6 km
Pantai Pandanan - 0,9 km
Nipah-stranden - 5,6 km
Sira Beach - 12,9 km
Pantai Mangsit - 13,4 km
Pantai Kerandangan II - 14,4 km
Senggigi strand - 16,5 km

Nærmeste store flyplass er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 62,9 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et utendørsbasseng, karaoke og sykkelutleie. Dette vandrerhjemmet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Kom og spis lunsj eller middag i dette vandrerhjemmets restaurant, Panda Resto, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 400000.00 IDR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Panda Cottage - Hostel

Adresse

Panda Cottage - Hostel

Gili Trawangan, Indonesia

N -8.34885 E 116.04025

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger