1 / 28

Toro Toro Bungalow

Om hotellet

Velger du Toro Toro Bungalow når du skal overnatte i Gili Air, vil du være 0,1 mi (0,1 km) unna Gili Air-kaien og 2,8 mi (4,5 km) unna Gili Meno havn. Dette gjestehuset ligger nær Sire Beach golfklubb. Føl deg som hjemme i et av de aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har mikrobølgeovn. Kablet og trådløst internett er tilgjengelig. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, designertoalettartikler og bideer. Rommene har skrivebord og aviser (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Zone Spa - 0,4 km
Gili Air-kaien - 0,7 km
Bangsal havn - 4 km
Gili Meno havn - 4,5 km
Det offentlige havne- og billettkontoret - 4,6 km
Sira Beach - 1,7 km
Pantai Pandanan - 13,6 km
Pusuk Mountain - 14,8 km
Nipah-stranden - 18,2 km
Pantai Mangsit - 26,1 km
Pantai Kerandangan II - 27 km
Senggigi strand - 29,2 km

Den foretrukne flyplassen for Toro Toro Bungalow er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 190 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys transport fra hotellet til flyplassen døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette gjestehuset tilbyr også tur-/billettassistanse, piknikområde og grill. Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av dette gjestehusets romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokost er inkludert.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 300000.00 IDR (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 8 barn som er 1 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Byggeaktiviteter foregår ved en nabobygning, og det kan forekomme støy fra byggearbeidet.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Toro Toro Bungalow

Adresse

Toro Toro Bungalow

Gili Air, Indonesia

N -8.359417 E 116.084799

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger