1 / 31

Om hotellet

Når du har KyGunAya Villa i Gili Air som overnattingssted, bor du nær stranden, mindre enn 5 minutter unna Gili Air-kaien og Zone Spa til fots. Denne villaen med spa ligger 18,1 mi (29,2 km) unna Senggigi strand og 1 mi (1,7 km) unna Sira Beach. Føl deg som hjemme på et av de 3 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder privat basseng og LCD-TV. Sengen har memory foam-madrass og sengetøy i egyptisk bomull. Ethvert kjøkken er utstyrt med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gili Air-kaien - 0,1 km
Zone Spa - 0,2 km
Bangsal havn - 4 km
Det offentlige havne- og billettkontoret - 4,4 km
Gili Meno havn - 4,5 km
Sira Beach - 1,7 km
Pantai Pandanan - 13,5 km
Pusuk Mountain - 14,8 km
Nipah-stranden - 18,2 km
Pantai Mangsit - 26,1 km
Pantai Kerandangan II - 27 km
Senggigi strand - 29,2 km

Nærmeste store flyplass er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 190 km

Gjester har tilgang til blant annet vaskeritjenester, safe i resepsjonen og vanndispenser. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et utendørsbasseng og sykkelutleie. Denne villaen tilbyr også wi-fi (inkludert), felles oppholdsrom og tur-/billettassistanse. Stedet har en strandbar hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Ett barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over KyGunAya Villa

Adresse

KyGunAya Villa

Gili Air, Indonesia

N -8.362033 E 116.085085

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger