1 / 21

Lali Villa

Om hotellet

Hvis du velger Lali Villa som ditt overnattingssted når du skal besøke Galle, bor du i forretningsområdet og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Galle Fort og St. Aloysius College. Denne villaen med familievennlig profil ligger 1 mi (1,7 km) unna Galle internasjonale cricketstadion og 1,1 mi (1,7 km) unna Galle Nasjonalmuseum. Føl deg som hjemme på et av de 3 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og ovn. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

St. Aloysius College - 1 km
Galle Fort - 1,4 km
Galle internasjonale cricketstadion - 1,4 km
Galle Nasjonalmuseum - 1,7 km
All Saints Anglican Church - 1,7 km
Dutch Reformed Church - 1,8 km
Galle klokketårn - 1,8 km
Spa Ceylon Boutique & Urban Spa - 1,9 km
Det nasjonale maritime museum - 1,9 km
Historical Mansion - 2,1 km
Det nederlandske sykehuset kjøpesenter - 2,2 km
Galle fyrtårn - 2,4 km
Galle havn - 2,7 km
Sahana-stranden - 3,2 km
Mahamodara-stranden - 4,8 km

Den foretrukne flyplassen for Lali Villa er Colombo (CMB-Bandaranaike internasjonale flyplass) - 150,7 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Her har du tilgang til blant annet et utendørsbasseng og et treningssenter. Denne villaen i art deco-stil tilbyr også wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og TV i fellesområdet. Gjester kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg), som går innen et område på 30 km. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av denne villaens romservice (på fastsatte tidspunkter). Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.30.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 96 USD (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 4 barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over Lali Villa

Adresse

Lali Villa

Galle, Sri Lanka

N 6.04242 E 80.21571

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger