1 / 52

Tamarind Hill by Asia Leisure

Om hotellet

Dersom du velger Tamarind Hill by Asia Leisure når du skal til Galle bor du ved en innsjø og bare 5 minutter unna Dutch Reformed Church og Galle Fort med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 2,2 mi (3,6 km) unna Det nasjonale maritime museum og 2,4 mi (3,9 km) unna Historical Mansion. Føl deg som hjemme i et av de 10 gjesterommene, som har minibar og LED-TV. Underholdningen er sikret med kabel-TV og en DVD-spiller, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mahamodara-stranden - 0,4 km
St. Aloysius College - 2,3 km
Galle internasjonale cricketstadion - 2,9 km
Galle Nasjonalmuseum - 3,2 km
All Saints Anglican Church - 3,3 km
Dutch Reformed Church - 3,5 km
Galle klokketårn - 3,5 km
Spa Ceylon Boutique & Urban Spa - 3,5 km
Det nasjonale maritime museum - 3,5 km
Galle Fort - 3,6 km
Det nederlandske sykehuset kjøpesenter - 3,7 km
Historical Mansion - 3,8 km
Galle fyrtårn - 4 km
Pitiwella-stranden - 4 km
Galle havn - 5,1 km

Den foretrukne flyplassen for Tamarind Hill by Asia Leisure er Colombo (CMB-Bandaranaike internasjonale flyplass) - 154,3 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet i kolonialstil tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Smak på internasjonale retter på The Hallway Restaurant, en restaurant hvor du kan ta et glass i en bar/lounge med utsikt over hagen og til og med spise utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. LKR 15–35 for voksne og LKR 10–20 for barn
  • Kjæledyravgift: LKR 4000 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Tamarind Hill by Asia Leisure

Adresse

Tamarind Hill by Asia Leisure

Galle, Sri Lanka

N 6.04438 E 80.196775

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger