1 / 51

Il Tabacchificio Hotel

Bari, Italia

Om hotellet

I Gagliano del Capo ligger Il Tabacchificio Hotel plassert ved sjøen og 2 minutter unna Ciolo-kanalen og 7 minutter unna Don Tonino Bellos fødested med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 4,8 mi (7,8 km) unna Santa Maria di Leuca strand og 9 mi (14,6 km) unna Pescoluse-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 47 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert), og bideer. Rommet har telefon, samt skrivebord og blendingsgardiner/gardiner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ciolo-kanalen - 1,2 km
Heroon Centopietre - 3,7 km
Don Tonino Bellos fødested - 6,3 km
Basilica Santuario Santa Maria De Finibus Terrae - 6,7 km
Santa Maria di Leuca fyrtårn - 6,8 km
Chiesa Madre - 7,1 km
Morciano di Leuca slott - 7,2 km
Ionian Sea - 7,3 km
Marina di Leuca Port - 7,6 km
Grotta del Soffio - 7,7 km
Grotta del Lago - 7,7 km
Santa Maria di Leuca strand - 7,8 km
Torre Nasparo - 8,6 km
Tre Porte-grottene - 8,8 km
Punta Ristola - 9,1 km

Den foretrukne flyplassen for Il Tabacchificio Hotel er Brindisi (BDS-Papola Casale) - 112,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30.
  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte utendørsbassenget åpner i juli.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Il Tabacchificio Hotel

Adresse

Il Tabacchificio Hotel

Gagliano del Capo, Italia

N 39.8470127 E 18.3717443

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger