1 / 28

Econo Lodge

Om hotellet

Velger du Econo Lodge som overnattingssted i Franklin, vil du ha mindre enn 5 minutter å kjøre til både Historic Artcraft Theater og Johnson County Museum of History. Dette hotellet ligger 3,2 mi (5,2 km) unna Johnson Memorial Health og 3,2 mi (5,2 km) unna Fresenius Medical Care at Johnson Memorial Hospital. Overnatt i et av de 38 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har kombinert dusj/badekar og toalettartikler (inkludert). Rommene har skrivebord og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Johnson County Museum of History - 3,6 km
Historic Artcraft Theater - 3,7 km
Johnson Memorial Health - 5,2 km
Fresenius Medical Care at Johnson Memorial Hospital - 5,2 km
Johnson Memorial Health - 6,6 km
Johnson County Park - 16,5 km
Timbergate Golf Course - 16,9 km
Summerfield Park - 17,4 km
Otte Golf And Family Fun Center - 17,6 km
The BC Supper Club - 17,8 km
Valle Vista golf - 18 km
Hoosier Horse Park - 18 km
Surina Square Park - 18,9 km
Old City Park - 19,2 km
Craig Park - 19,3 km

Den foretrukne flyplassen for Econo Lodge er Indianapolis internasjonale flyplass (IND) - 51,4 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, vaskeritjenester og kaffe på fellesområdet. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og salgsautomat.
  • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr på USD 150

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Econo Lodge

Adresse

Econo Lodge

Franklin, Indiana, De forente stater

N 39.4834 E -86.01812

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger