1 / 36

Om hotellet

Velger du The Ashton Hotel som overnattingssted vil du bo sentralt i Fort Worth, like ved Sundance Square, Fort Worth, Texas, De forente stater og mindre enn 5 minutter unna Bass Performance Hall (konsertsal) til fots. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,1 mi (0,2 km) unna JFK Tribute og 0,2 mi (0,3 km) unna Fort Worth Convention Center. Overnatt i et av de 39 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Jubilee Theatre - 0,1 km
Sundance Square, Fort Worth, Texas, De forente stater - 0,1 km
Bass Performance Hall (konsertsal) - 0,2 km
Sid Richardson Museum - 0,2 km
JFK Tribute - 0,2 km
Circle Theatre - 0,2 km
Fort Worth Convention Center - 0,3 km
Fire Station No. 1 - 0,4 km
Flatiron Building - 0,4 km
Tarrant County Courthouse - 0,4 km
St. Patrick katedral - 0,6 km
Heritage-park - 0,7 km
Burnett Plaza (skyskraper) - 0,7 km
Isaac Parker - 0,7 km
Fort Worth Water Gardens - 0,8 km

De nærmeste flyplassene er:
Dallas-Fort Worth internasjonale flyplass (DFW) - 38,6 km
Love Field flyplass (DAL) - 53,6 km

Foretrukket flyplass for The Ashton Hotel er Dallas-Fort Worth internasjonale flyplass (DFW).

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Fort Worth? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 452 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet har dessuten bryllupstjenester, TV i fellesområdet og treningssenter i nærheten (inkludert). Kom og spis brunsj i dette hotellets restaurant, 610 Grill, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter).
  • Avgift for betjent parkering: 45 USD per natt (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)
  • Gebyr ved tidlig innsjekking: USD 75 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Gebyr ved sen utsjekking: USD 75 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Opptil 2 barn som er 16 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over The Ashton Hotel

Adresse

The Ashton Hotel

Fort Worth, Texas, USA

N 32.75367 E -97.33081

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger