1 / 48

Comfort Inn Festus - St Louis South

Saint Louis - MO, USA

Om hotellet

Velger du Comfort Inn Festus - St Louis South som overnattingssted i Festus, vil du bare ha 10 minutter å kjøre både til Mississippi-elven og til Mercy Hospital Jefferson. Dette hotellet ligger 29,7 mi (47,8 km) unna Magic House – St. Louis Children's Museum og 31 mi (49,8 km) unna Missouri Botanical Gardens and Arboretum. Føl deg som hjemme i et av de 90 gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mercy Hospital Jefferson - 4,4 km
Mississippi-elven - 6,3 km
Villa Antonio Winery - 14,2 km
Mastodon State historisk område - 20,5 km
Big River - 26,1 km
Meramec River - 27,3 km
St. Francois State Park - 33,7 km
Washington State Park - 34 km
Swing-A-Round Fun Town - 38,4 km
Mercy Hospital South - 39 km
Jefferson Barracks National Cemetery - 40 km
Bonne Terre Mine - 40,4 km
Missouri Civil War Museum - 40,6 km
Jefferson Barracks Historic Park - 40,7 km
Grant's Farm - 41,3 km

Den foretrukne flyplassen for Comfort Inn Festus - St Louis South er Lambert-St. Louis International Airport (STL) - 73,6 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (inkludert) og gavebutikk/kiosk. Dette hotellet tilbyr også tur-/billettassistanse og salgsautomat. Som gjest på Comfort Inn Festus - St Louis South kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Frokostbuffé er inkludert.
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 USD per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Comfort Inn Festus - St Louis South

Adresse

Comfort Inn Festus - St Louis South

Festus, Missouri, USA

N 38.213985 E -90.40828

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger