1 / 49

Om hotellet

Six Corners Resort ligger sentralt plassert i Fayed, og når du bor her vil du bare være 10 minutter unna St. George den store martyrs kirke og Fayed krigsminnesmerke med bil. Dette hotellet ved stranden ligger 6 mi (9,7 km) unna Fayed stadion og 16,6 mi (26,7 km) unna Timsah-sjøen. Føl deg som hjemme i et av de 60 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

St. George den store martyrs kirke - 6,8 km
Fayed krigsminnesmerke - 8,9 km
Fayed stadion - 9,7 km
Timsah-sjøen - 26,7 km
De Lesseps’ House - 31,6 km
Ismailia stadion - 33,6 km
Ismailia Museum - 38,4 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Tilbring dagen på den private stranden eller ta et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på 2 kafeer. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 23.00 USD per kjøretøy

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Six Corners Resort

Adresse

Six Corners Resort

Fayed, Egypt

N 30.381048 E 32.303583

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger