1 / 88

Consolata Hotel

Fátima, Portugal

Om hotellet

Consolata Hotel ligger i hjertet av Fatima, mindre enn 10 minutter unna O Milagre de Fatima og Vår frue av Fatimas kirke til fots. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,6 mi (1 km) unna Fatima-basilikaen og 0,7 mi (1,1 km) unna Museu de Cera. Føl deg som hjemme i et av de 87 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

O Milagre de Fatima - 0,5 km
Monumento Natural das Pegadas de Dinossaurios da Serra de Aire - 0,6 km
Vår frue av Fatimas kirke - 0,7 km
Capelinha das Aparições - 0,7 km
Fatima-basilikaen - 0,7 km
Voksmuseet - 0,8 km
Den hellige trefoldighets kirke - 0,9 km
Museu de Cera - 0,9 km
Åpenbaringsmuseet - 1,1 km
Grutas da Moeda - 4,8 km
Sensory Ecopark of Pia do Urso - 7,6 km
Dinosaurs fotavtrykk (naturmonument) - 11 km
Kollegiatkirke - 11,3 km
Ourem slott - 11,9 km
Ourem kirke - 13,1 km

Den foretrukne flyplassen for Consolata Hotel er Lisboa (LIS - Humberto Delgado) - 120,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en takterrasse og en hage. Dette hotellet i viktoriansk stil tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 8 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 150.00 EUR (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart Consolata Hotel

Adresse

Ourem Santarém

GPS: N 39.629015 E -8.669653

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger