1 / 42

Glistening Waters Hotel

Om hotellet

Har du Glistening Waters Hotel i Falmouth som overnattingssted, er du nær stranden og kun 1 minutters gange fra Luminous Lagoon og 12 minutter unna Martha Brae River til fots. Dette hotellet ved stranden ligger 14,1 mi (22,6 km) unna Rose Hall Great House og 21,7 mi (35 km) unna Doctor's Cave Beach. Overnatt i et av de 28 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Luminous Lagoon - 0,1 km
Martha Brae River - 1 km
Blue Waters Beach Club - 2,9 km
Burwood Beach - 3,3 km
Jamaica Beaches - 3,3 km
Chukka Eco-Adventure Outpost at Good Hope - 11,7 km
Silver Sands Public Beach - 12,8 km
Greenwood herregårdsmuseum - 15,3 km
Dornoch Riverhead - 19,7 km
Windsor Caves - 20,7 km
Cinnamon Hill golfbane - 21,5 km
The Shoppes at Rose Hall kjøpesenter - 22 km
Montego Bay konferansesenter - 22,1 km
White Witch of Rose Hall Golf Course (golfbane) - 22,5 km
Rose Hall Great House - 22,6 km

Den foretrukne flyplassen for Glistening Waters Hotel er Montego Bay (MBJ-Sir Donald Sangster internasjonale flyplass) - 34,1 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. På Glistening Waters Hotel kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke.
  • Avgift for ekstraseng: 60.0 USD per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Glistening Waters Hotel

Adresse

Glistening Waters Hotel

Falmouth, Jamaica

N 18.48242 E -77.62835

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger