1 / 18

Riad Zelaka

Om hotellet

Riad Zelaka ligger i hjertet av Essaouira, mindre enn 15 minutter å gå fra Mohammed Ben Abdallah museum og Skala de la Ville. Denne riaden med familievennlig profil ligger 0,5 mi (0,7 km) unna Essaouira strand og 0,6 mi (1 km) unna Place Moulay el Hassan. Føl deg som hjemme i et av de 6 gjesterommene. Rommene har delvis åpen baderomsløsning med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Rommene har vaskemaskin/tørketrommel og dagsenger, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mohammed Ben Abdallah museum - 0,8 km
Skala de la Ville - 0,9 km
Essaouira strand - 0,9 km
Place Moulay el Hassan - 0,9 km
Skala du Port - 1,1 km
Port of Essaouira - 1,2 km
Bordj el Berod - 4,6 km
Essaouira Mogador golfbane - 6,1 km
Sidi Kaouki-stranden - 21,9 km
Ounara moské - 24,1 km
Sidi M’barek-fossefallet - 44,3 km

Den foretrukne flyplassen for Riad Zelaka er Essaouira (ESU-Mogador) - 16,7 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel mot et tillegg. Nyt utsikten fra en takterrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og barnepass (mot betaling). Denne riaden har i tillegg TV i fellesområdet, tur-/billettassistanse og grill. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av denne riadens romservice (på fastsatte tidspunkter). Spis godt og møt andre gjester. Her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert). Frokost er inkludert.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: MAD 20.00 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for sen innsjekking etter kl. 20.00
  • Vugger (barnesenger) er tilgjengelige mot et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Lokale lover kan forby ugifte gjester å dele rom. Gjestene må fremvise vigselsattest dersom overnattingsstedet ber om det.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Riad Zelaka

Adresse

Riad Zelaka

Essaouira, Marokko

N 31.5126 E -9.76562

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger