1 / 41

Axis Ofir Beach Resort Hotel

Esposende, Portugal

Om hotellet

Når Axis Ofir Beach Resort Hotel i Esposende er overnattingsstedet ditt, er du på stranden, rett ved Ofir strand og en 5 minutters kjøretur unna Monumento Homem do Mar. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 2,8 mi (4,4 km) unna Apulia-stranden og 2,9 mi (4,6 km) unna Golfe da Quinta da Barca. Føl deg som hjemme i et av de 191 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og massasje på rommet. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ofir strand - 0,2 km
Monumento Homem do Mar - 3,9 km
Apulia-stranden - 4,2 km
Golfe da Quinta da Barca - 4,3 km
Esposende strand - 6,8 km
Estela Golf Club - 8,9 km
Estela sognekirke - 10 km
Navais-kirken - 11,8 km
Arkeologisk museum - 16,8 km
Museu de Olaria - 17,1 km
Igreja do Terço - 17,4 km
Igreja do Senhor Bom Jesus da Cruz - 17,4 km
Templo do Bom Jesus da Cruz - 17,4 km
Feira de Barcelos - 17,4 km
Redonda-stranden - 19,2 km

Den foretrukne flyplassen for Axis Ofir Beach Resort Hotel er Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro) - 42 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som utendørs tennisbaner, et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), et spillrom og tur-/billettassistanse. Ta deg noe å spise i dette hotellets restaurant, som har utsikt over havet, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.
  • Gebyr ved sen utsjekking: EUR 20 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Axis Ofir Beach Resort Hotel

Adresse

Axis Ofir Beach Resort Hotel

Esposende, Portugal

N 41.517659 E -8.786155

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger