1 / 43

Om hotellet

Velger du loftOtel canet som overnattingssted i Esporles, har du bare 15 minutter å kjøre til både Palma de Mallorca havn og Plaza España. Dette leilighetshotellet med familievennlig profil ligger 7,6 mi (12,2 km) unna Sankt Maria-katedralen i Palma og 9,1 mi (14,6 km) unna Cala Mayor strand. Føl deg som hjemme i et av de 10 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har safe og minibar, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Universitetet på Balearene - 4,1 km
Miramar - 8,3 km
Real Cartuja de Valldemossa - 8,9 km
Iberostar stadion - 9,1 km
Plaza de Toros - 9,9 km
Plaza España - 10,2 km
Ferrocarril de Sollér jernbanestasjon - 10,3 km
Alfabia hager - 10,5 km
La Rambla - 10,5 km
Olivar marked - 10,6 km
Centre Cultural La Misericòrdia - 11 km
Fundación Juan March - 11 km
Juan Miro-stiftelsen - 11 km
Shopping Mall El Corte Ingles - 11,1 km
Plaza de Mercat - 11,4 km

Nærmeste store flyplass er Palma de Mallorca (PMI) - 19,5 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et utendørsbasseng, et spabad og sykkelutleie. Dette leilighetshotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette leilighetshotellets romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokost er inkludert.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. november til den 30. april: EUR 0.83 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 0.41. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. mai til den 31. oktober: EUR 3.30 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 1.65). Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for barneseng (babyseng): 10.0 EUR per dag
  • Avgift for ekstraseng: 35.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over loftOtel canet

Adresse

loftOtel canet

Esporles, Spania

N 39.65674 E 2.628659

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger