1 / 85

Sundbyholms Slott

Eskilstuna, Sverige

Om hotellet

I Eskilstuna finner du Sundbyholms Slott kun 3 minutters gange fra Sundbyholms badplats og 13 minutter fra Sigurdsristningen. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 7 mi (11,2 km) unna Eskilstuna klosterkirke og 7 mi (11,3 km) unna Munktellmuseet. Føl deg som hjemme i et av de 109 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har badekar eller dusj og hårføner. Rommet har telefon og skrivebord. Rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sundbyholms badplats - 0,2 km
Sigurdsristningen - 1,1 km
Eskilstuna klosterkirke - 11,2 km
Munktellmuseet - 11,3 km
Klosters Kyrka - 11,6 km
Eskilstuna kunstmuseum - 11,6 km
Eskilstuna bowlingsenter - 11,7 km
Rademachersmedjorna - 11,8 km
Tunavallen - 12,7 km
Faktoriet - 13,2 km
Eskilstuna Konstmuseum - 13,2 km
Ebelingmuseet - 13,2 km
Eskilstuna golfklubb - 13,2 km
Parken zoologiske hage - 13,4 km
Vilstabacken - 15 km

Den foretrukne flyplassen for Sundbyholms Slott er Västerås (VST-Stockholm - Hässlö) - 58,5 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og 8 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), et spillrom og bryllupstjenester. Spis middag på Slottsrestaurangen, en restaurant som spesialiserer seg på regionale retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tillegg tilbys det romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost er inkludert. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Sverige. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 4 stars.
  • Kjæledyravgift: SEK 200 per overnattingsenhet, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 4 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Sundbyholms Slott

Adresse

Sundbyholms Slott

Eskilstuna, Sverige

N 59.44731 E 16.62339

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger