1 / 43

First Hotel City Eskilstuna

Eskilstuna, Sverige

Om hotellet

Dersom du velger First Hotel City Eskilstuna som overnattingssted, vil du bo sentralt i Eskilstuna mindre enn 10 minutter til fots fra Tunavallen og Faktoriet. Dette hotellet ligger 0,4 mi (0,7 km) unna Rademachersmedjorna og 0,7 mi (1,1 km) unna Eskilstuna bowlingsenter. Overnatt i et av de 58 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har badekar eller dusj og hårføner. Rommene har skrivebord og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Tunavallen - 0,7 km
Faktoriet - 0,7 km
Eskilstuna Konstmuseum - 0,7 km
Ebelingmuseet - 0,7 km
Rademachersmedjorna - 0,7 km
Eskilstuna bowlingsenter - 0,8 km
Eskilstuna klosterkirke - 1,1 km
Eskilstuna kunstmuseum - 1,3 km
Munktellmuseet - 1,3 km
Klosters Kyrka - 1,3 km
Parken zoologiske hage - 1,4 km
Vilstabacken - 2,3 km
Tuna Park - 2,4 km
Vattenpalatset (vannpark) - 2,7 km
Vilstabacken - 3 km

Den foretrukne flyplassen for First Hotel City Eskilstuna er Västerås (VST-Stockholm - Hässlö) - 51,8 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et døgnåpent helsestudio, en badstue og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), shoppingmuligheter og TV i fellesområdet. Som gjest på First Hotel City Eskilstuna kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 09.30. Hotelstars Union står bak den offisielle stjernerangeringen av overnattingsstedene i Sverige. Dette overnattingsstedet er rangert med 3 star Superior, vist som 3,5-stjerners på denne siden.
  • Pris for selvbetjent parkering: 85 SEK per natt
  • Kjæledyravgift: SEK 200 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for barneseng (babyseng): 100.0 SEK per opphold
  • Avgift for ekstraseng: 250.0 SEK per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over First Hotel City Eskilstuna

Adresse

First Hotel City Eskilstuna

Eskilstuna, Sverige

N 59.36966 E 16.50677

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger