1 / 61

Steigenberger Coraya Beach - Adults Friendly 16 Years Plus

Om hotellet

Velger du Steigenberger Coraya Beach - Adults Friendly 16 Years Plus som overnattingssted i El Quseir, vil du ha 4 minutter å gå til Rødehavet og 7 minutter til Stranden ved Den blå lagune. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 6,1 mi (9,7 km) unna Port Ghalib internasjonal marina og 10 mi (16 km) unna Bedouin moske. Føl deg som hjemme i et av de 364 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og vannkoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rødehavet - 0,4 km
Stranden ved Den blå lagune - 0,6 km
Port Ghalib internasjonal marina - 9,7 km
Bedouin moske - 16 km
Turtle Bay strand - 38,9 km
Marsa Shuna Beach - 40,2 km
Akassia Aqua Park - 43 km

De nærmeste flyplassene er:
Marsa Alam (RMF-Marsa Alam internasjonale flyplass) - 7,4 km
Hurghada (HRG-Hurghada internasjonale flyplass) - 211,4 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 3 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og frisørsalong. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Al Maha Restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Besøk en bar/lounge eller en strandbar og slapp av med din favorittdrink.

  • Gjester under 16 år har ikke adgang til dette overnattingsstedet. Det er bare for voksne.

Kart over Steigenberger Coraya Beach - Adults Friendly 16 Years Plus

Adresse

Steigenberger Coraya Beach - Adults Friendly 16 Years Plus

El Quseir, Egypt

N 25.604371 E 34.602945

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger