1 / 40

Hotel Ejder

Om hotellet

Hotel Ejder ligger i hjertet av Eceabat. Her vil du være i umiddelbar nærhet til Gallipoli Peninsula Historical National Park og en 4 minutters kjøretur fra Kilitbahir slott. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 13,7 mi (22 km) unna Guzelyali-stranden og 3 mi (4,8 km) unna Sarı Kule. Føl deg som hjemme i et av de 26 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken. Sengen har Select Comfort-madrass og italienske Frette-laken. Rommene har egen balkong eller terrasse. Rommet har telefon, samt aviser (inkludert) og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gallipoli Peninsula Historical National Park - 0,1 km
Sarı Kule - 4,8 km
Kilitbahir slott - 4,9 km
Zargana-stranden - 5,1 km
Çanakkale Pot - 6,4 km
Trojan Horse - 6,6 km
Canakkale Kordon - 6,6 km
Barlar Sokağı - 6,7 km
Canakkale klokketårn - 6,8 km
Militært marinemuseum - 6,8 km
Nusrat Minelayer - 6,9 km
Cimenlik slott - 7 km
Aynalı Carsı - 7 km
Mart stadion - 7,7 km
18 mars.-stadionen - 7,8 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Ejder er Çanakkale (CKZ) - 9,4 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en takterrasse og dra nytte av fasiliteter som et spillrom og gavebutikk/kiosk. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Ett barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Hotel Ejder

Adresse

Hotel Ejder

Eceabat, Tyrkia

N 40.180685 E 26.359682

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger