1 / 31

GrandStay Residential Suites - Eau Claire

Eau Claire - WI, USA

Om hotellet

I Eau Claire finner du GrandStay Residential Suites - Eau Claire i forretningsområdet. Bor du her, er du bare en 5 minutters kjøretur unna Oakwood Mall og University of Wisconsin-Eau Claire (universitet). Dette hotellet ligger 3,8 mi (6,1 km) unna Florian Gardens (park) og 4,5 mi (7,2 km) unna Children’s Museum of Eau Claire. Føl deg som hjemme på et av de 53 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. Sengen har sengetøy av topp kvalitet og samtlige rom har en sovesofa. Underholdningen er sikret med en LCD-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har skrivebord og aviser (inkludert), og rengjøring tilbys etter avtale. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Oakwood Mall - 0,6 km
Lowes Creek County Park - 4,9 km
University of Wisconsin-Eau Claire (universitet) - 5 km
Chaos Waterpark - 6,1 km
Florian Gardens (park) - 6,1 km
Action City - 6,1 km
Schlegelmilch-McDaniel House (museum) - 6,8 km
Antique Emporium - 7,1 km
Children’s Museum of Eau Claire - 7,2 km
Pablo Center at the Confluence - 7,4 km
HSHS Sacred Heart Hospital - 7,4 km
Grand Little Theater - 7,5 km
Paul Bunyan Logging Camp Museum - 7,8 km
Downtown Farmers Market - 8,1 km
Marshfield Medical Center - Eau Claire - 8,1 km

Den foretrukne flyplassen for GrandStay Residential Suites - Eau Claire er Eau Claire, Winconsin (EAU-Chippewa Valley regionale flyplass) - 16,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), peis i lobbyen og grill. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00. Følgende fasiliteter er stengt på tirsdager, onsdager, torsdager, fredager og lørdager:
  • Boblebad
  • Opptil 2 barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over GrandStay Residential Suites - Eau Claire

Adresse

GrandStay Residential Suites - Eau Claire

Eau Claire, Wisconsin, De forente stater

N 44.77849 E -91.42995

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger