1 / 52

Hotel Rincón Real Suites

Durango, Mexico

Om hotellet

Har du Hotel Rincón Real Suites i Durango som overnattingssted, er du i gamlebyen og kun 5 minutters gange fra Museum for gruvetunnel og 5 minutter unna Morelos Garden til fots. Dette hotellet ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Conde del Valle de Suchil slott og 0,4 mi (0,7 km) unna San Juan de Dios-tempelet. Føl deg som hjemme i et av de 50 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommet har telefon og takvifte. Rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Museum for gruvetunnel - 0,4 km
Morelos Garden - 0,4 km
Conde del Valle de Suchil slott - 0,5 km
Sagrado Corazon de Jesus-katedralen - 0,5 km
Calle Constitucion - 0,6 km
Plaza de Armas - 0,6 km
Durango katedral - 0,6 km
San Juan de Dios-tempelet - 0,7 km
Museum for hellig kunst - 0,7 km
Durango regionale museum - 0,7 km
Ricardo Castro teater - 0,7 km
Francisco Villa de Durango-museet - 0,8 km
Ganot-Peschard arkeologisk museum - 0,8 km
Museum for populær kultur - 1,1 km
Nuestra Senora de Santa Ana kirke - 1,1 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Rincón Real Suites er Durango, Durango (DGO-Guadalupe Victoria Durango internasjonale flyplass) - 21,6 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid på La Cantera eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 2 barer/lounger. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 11.00.
  • Opptil 2 barn som er 11 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Hotel Rincón Real Suites

Adresse

Hotel Rincón Real Suites

Durango, Durango, Mexico

N 24.025025 E -104.664954

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger