1 / 30

Hotel Gobernador

Durango, Mexico

Om hotellet

Hotel Gobernador ligger i hjertet av Durango. Dersom du bor her, vil du ha mindre enn 5 minutter å gå til Sagrado Corazon de Jesus-katedralen og Morelos Garden. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,6 mi (1 km) unna Conde del Valle de Suchil slott og 0,6 mi (1 km) unna Ricardo Castro teater. Føl deg som hjemme i et av de 100 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Morelos Garden - 0,2 km
Sagrado Corazon de Jesus-katedralen - 0,2 km
Museum for gruvetunnel - 0,7 km
Conde del Valle de Suchil slott - 0,9 km
Plaza de Armas - 0,9 km
Durango katedral - 0,9 km
Calle Constitucion - 0,9 km
Museum for hellig kunst - 1 km
Durango regionale museum - 1 km
Ricardo Castro teater - 1 km
San Juan de Dios-tempelet - 1,1 km
Ganot-Peschard arkeologisk museum - 1,1 km
Francisco Villa de Durango-museet - 1,2 km
Nuestra Senora de Santa Ana kirke - 1,4 km
Museum for populær kultur - 1,5 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Gobernador er Durango, Durango (DGO-Guadalupe Victoria Durango internasjonale flyplass) - 20,3 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet i kolonialstil har i tillegg barnepass (mot betaling), bryllupstjenester og tur-/billettassistanse. Smak på internasjonale retter på La Hacienda, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. MXN 250 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Begrenset parkeringshøyde.

Kart over Hotel Gobernador

Adresse

Hotel Gobernador

Durango, Durango, Mexico

N 24.02615 E -104.66168

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger