1 / 56

Om hotellet

Dersom du har Tynte House i Dunlavin som ditt overnattingssted, vil du bare være en 12 minutters kjøretur unna Russborough House (herskapshus). Denne eiendommen på landet ligger 10,6 mi (17 km) unna Wicklow Mountains nasjonalpark og 10 mi (16,2 km) unna The Curragh Golf Club. Overnatt i et av de 6 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har badekar eller dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har kaffetrakter/tekoker og strykejern/-brett, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Russborough House (herskapshus) - 13,6 km
The Curragh Golf Club - 16,2 km
Off Road Driving Centre - 16,9 km
Wicklow Mountains nasjonalpark - 17 km
Whitewater kjøpesenter - 18 km
Newbridge Silverware Visitor Center - 18,5 km
Newbridge Silverware Visitor Centre - 18,6 km
Riverbank Arts Centre - 18,8 km
Curragh Racecourse (veddeløpsbane) - 19,3 km
Punchestown Racecourse (veddeløpsbane) - 19,3 km
Naas Golf Club - 19,3 km
Moat Theatre - 19,5 km
Irish National Stud (stutteri) - 19,9 km
Naas veddeløpsbane - 20,6 km
Craddockstown golfklubb - 21,3 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og bibliotek. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet en utendørs tennisbane og kan nyte utsikten fra en hage. Denne eiendommen på landet har dessuten wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og piknikområde. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00. Fáilte Ireland (nasjonal turistmyndighet) gir en offisiell stjernerangering for overnattingssteder i Irland. Rangeringen av lodging er som følger: 3 stars.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Tynte House

Adresse

Tynte House

Dunlavin, Irland

N 53.058161 E -6.701261

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger