1 / 44

Best Western Station Hotel

Dumfries, Skottland, Storbritannia

Nær Ewart Public Library

Om hotellet

Best Western Station Hotel ligger sentralt plassert i Dumfries. Dersom du bor her, vil du bare ha en en 4 minutters spasertur til Ewart Public Library og 8 minutter til Robert Burns Statue. Dette hotellet ligger 0,4 mi (0,6 km) unna Moat Brae National Centre for Children's Literature og 0,6 mi (0,9 km) unna Dumfries and County Golf Club. Overnatt i et av de 32 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har kaffetrakter/tekoker og strykejern/-brett, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ewart Public Library - 0,3 km
Robert Burns Statue - 0,7 km
Moat Brae National Centre for Children's Literature - 0,7 km
Dumfries and County Golf Club - 0,7 km
Devorgilla Bridge - 0,9 km
Robert Burns Centre (kino) - 1 km
Old Bridge House - 1 km
Burns' mausoleum - 1,1 km
Dumfries Museum (museum) - 1,5 km
Dumfries Ice Bowl - 1,5 km
Dumfries and Galloway Golf Club - 1,8 km
Dalscone Farm Fun - 2,1 km
Dumfries and Galloway Aviation Museum - 4,3 km
Mabie Forest Park - 7,9 km
7stanes - Mabie - 8,4 km

Den foretrukne flyplassen for Best Western Station Hotel er Glasgow internasjonale flyplass (GLA) - 132,4 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Kom og spis middag på The Courtyard Bistro, en restaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjernerangering av VisitScotland, som er Skottlands nasjonale turistnemnd. Dette overnattingsstedet er stengt fra 1. juni 2022 til 30. september 2024 (datoene kan bli endret).
  • Pris for komplett frokost: ca. GBP 6.00–12.00 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Best Western Station Hotel

Adresse

Best Western Station Hotel

Dumfries, Skottland, Storbritannia

N 55.072306 E -3.605344

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger