1 / 29

Residence Inn by Marriott Columbus Dublin

Columbus - OH, USA

Om hotellet

Når du har Residence Inn by Marriott Columbus Dublin i Dublin som overnattingssted, bor du nær flyplassen, kun 15 minutter å kjøre fra Columbus zoologiske hage og akvarium og Ohio statsuniversitet. Dette hotellet ligger 16,1 mi (25,9 km) unna Easton bysentrum og 16,2 mi (26,1 km) unna Stor-Columbus konferansesenter. Føl deg som hjemme i et av de 100 gjesterommene, som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet, og samtlige rom har en dobbeltsovesofa. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommet har skrivebord og mikrobølgeovn, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Indian Run Falls Park - 0,9 km
Coffman Park - 1,5 km
Bridge Park - 2,1 km
The Mall at Tuttle Crossing - 3,3 km
Leatherlips-monumentet - 3,6 km
Scioto Park - 4 km
OhioHealth Dublin Methodist Hospital - 4,7 km
Ballantrae Community Park - 4,8 km
Golf Club of Dublin - 6,4 km
Muirfield Village Golf Club - 7,2 km
Morgan House Gift Shop - 7,7 km
Zoombezi Bay vannpark - 9,4 km
McConnell kunstsenter - 9,5 km
Safari Golfklubb - 9,9 km
Columbus zoologiske hage og akvarium - 10,4 km

Den foretrukne flyplassen for Residence Inn by Marriott Columbus Dublin er Port Columbus internasjonale flyplass (CMH) - 35,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Dublin? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 56 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng, en utendørs tennisbane og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), piknikområde og grill. Inkludert frokostbuffé serveres fra kl. 06.30 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 10.00 i helgene.
  • Pris for selvbetjent parkering: 5 USD per opphold (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)
  • Kjæledyravgift: USD 100 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 06.00 og kl. 23.00.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Residence Inn by Marriott Columbus Dublin

Adresse

Residence Inn by Marriott Columbus Dublin

Dublin, Ohio, De forente stater

N 40.097248 E -83.12378

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger