1 / 55

Harvey's Point Hotel

County Donegal, Irland

Om hotellet

I Donegal ligger Harvey's Point Hotel plassert ved vannkanten og kun 15 minutter unna Bluestack Mountains og Ardnamona-hagene med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 4,6 mi (7,4 km) unna Daniel O'Donnell Museum og 4,7 mi (7,6 km) unna Diamond Obelisk. Føl deg som hjemme i et av de 64 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med minibar og LCD-TV. Sengen har memory foam-madrass og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bluestack Mountains - 2,7 km
Ardnamona-hagene - 4,5 km
Daniel O'Donnell Museum - 7,4 km
Diamond Obelisk - 7,6 km
Donegal Castle - 7,7 km
O'Donnel's Castle (slott) - 7,7 km
Donegal Bay Waterbus - 7,7 km
Abbey of Donegal - 8 km
Donegal golfklubb - 18,6 km
Rossnowlagh Beach (strand) - 23,4 km
Franciscan Friary - 23,4 km
The Balor Theatre - 25 km
Balor kunstsenter - 25,8 km
Drumboe Woods - 26,5 km
Drumboe slott - 27,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Letterkenny (LTR-Letterkenny Airfield) - 46 km
Donegal (CFN) - 76 km
Belfast internasjonale flyplass (BFS) - 153,5 km

Foretrukket flyplass for Harvey's Point Hotel er Belfast internasjonale flyplass (BFS).

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Donegal? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 78 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet har i tillegg concierge-tjenester, gavebutikk/kiosk og bryllupstjenester. Kom og spis middag i dette hotellets restaurant, Lakeside Restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Hotel er klassifisert i henhold til definisjonene i den irske Tourist Traffic Acts.
  • Opptil 2 barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Harvey's Point Hotel

Adresse

Harvey's Point Hotel

Donegal, Irland

N 54.696168 E -8.052934

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger