1 / 85

Chia Laguna - Hotel Village

Sør-Sardinia, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og minibar. Gjester har tilgang til blant annet limousin-/privatbiltjenester, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt mot et tillegg. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet utendørs tennisbaner, et treningssenter og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og gavebutikk/kiosk. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Det anbefales å bruke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.

Kart over Chia Laguna - Hotel Village

Adresse

Chia Laguna - Hotel Village

Domus de Maria, Italia

N 38.897012 E 8.869547

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger