1 / 36

Om hotellet

Velger du Hotel European som overnattingssted i Dnipro, er du mindre enn en 10 minutters spasertur unna Karl Marx Prospect og Metalurg Stadium. Dette hotellet ligger 0,8 mi (1,2 km) unna Dnipro-Arena og 0,8 mi (1,3 km) unna Menora Cultural and Business Center. Føl deg som hjemme i et av de 18 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, bideer og hårføner. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Karl Marx Prospect - 0,6 km
Metalurg Stadium - 0,7 km
Dnipro-Arena - 0,8 km
Globy-parken - 1 km
Menora Cultural and Business Center - 1,3 km
Gallery Gapchinska - 1,8 km
Nasjonalhistorisk museum - 2,3 km
Preobrazhensky Cathedral - 2,5 km
Taras Shevchenko Statue - 3 km
St Nicholas Church - 3,1 km
Oles Hontsjar nasjonale universitet i Dnipro - 4,7 km
Expo-center Meteor - 6,5 km
Solonyj Lyman-sjøen - 51,5 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel European er Dnipropetrovsk (DNK-Dnipropetrovsk internasjonale lufthavn) - 14,9 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Dnipro? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 3 kvadratmeter, blant annet konferanserom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. På Hotel European kan du spise et bedre måltid i restauranten. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: UAH 35.50 per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Hvis du trenger visum for å kunne reise inn i landet, kan du spørre overnattingsstedet ditt om de kan hjelpe deg med å fremskaffe de nødvendige dokumentene for å få dette. For mer informasjon kan du kontakte overnattingsstedet via telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen din. Overnattingsstedet kan komme til å kreve en avgift for denne hjelpen, selv om du skulle ende opp med å kansellere bestillingen din. Alle slike avtaler og ordninger i forbindelse med anskaffelse av visum gjelder kun mellom deg og overnattingsstedet ditt.

Kart over Hotel European

Adresse

Hotel European

Dnipro, Ukraina

N 48.465054 E 35.039551

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger