1 / 66

Om hotellet

I Djerba Midun ligger Djerba Resort plassert på strandpromenaden og 1 minutter unna Playa Sidi Mehrez og 8 minutter unna Djerba Explore Park med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 9,1 mi (14,6 km) unna Borj El K'bir festning og 9,6 mi (15,4 km) unna Houmt Souq havn. Overnatt i et av de 416 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Sengen har Select Comfort-madrass og sengetøy av topp kvalitet. Rommene har egen balkong. Underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa Sidi Mehrez - 0,7 km
Djerba Explore Park - 6,1 km
Borj El K'bir festning - 14,6 km
Houmt Souq havn - 15,4 km
Islamic Monuments - 15,4 km
Libyan market - 15,4 km
Museum of Popular Arts & Traditions - 15,4 km
Djerbahood - 16,8 km
El Ghriba-synagogen - 17,3 km
Aboumessouer Mosque - 19,1 km
Guellala museum - 21,1 km
Oamarit fiskebrygge - 40,7 km
Oamarit strand - 42,5 km
Amira strand - 51,2 km

Nærmeste store flyplass er Houmt Souk (DJE-Djerba - Zaris) - 24,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Djerba Midun? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 800 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som en nattklubb og utendørs tennisbaner. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på Le Jasmin, en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på 2 kafeer. Stedet har en bar/lounge, en strandbar og 2 bassengbarer hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Djerba Midun pålegger en avgift. Fritak eller reduksjoner kan gjelde. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 3.56 per person, per natt, opptil 10 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Kjøleskap på rommet er tilgjengelig mot et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 01. april til 31. oktober.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Djerba Resort

Adresse

Djerba Resort

Djerba Midun, Tunisia

N 33.84066 E 10.9939

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger