1 / 42

Best Western DeWitt

Lansing - MI, USA

Om hotellet

Velger du Best Western DeWitt som overnattingssted i DeWitt, vil du være mindre enn en 15 minutters kjøretur unna Michigan State University (universitet) og Woodside golfbane. Dette hotellet ligger 2,4 mi (3,9 km) unna Prairie Creek Golf and Banquet Center og 4,6 mi (7,4 km) unna Turner-Dodge hus og kulturarvsenter. Føl deg som hjemme i et av de 72 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har badekar eller dusj. Rommene har skrivebord og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Woodside golfbane - 2,5 km
Prairie Creek Golf and Banquet Center - 3,9 km
Turner-Dodge hus og kulturarvsenter - 7,4 km
The Creole Gallery - 7,6 km
Greater Lansing besøkssenter - 7,6 km
Church of the Resurrection - 7,7 km
Adado Riverfront Park - 8 km
Durant Park - 8,3 km
Eagle Eye Golf Club - 8,6 km
Lansing City Market - 8,6 km
Rogers-Carrier House - 8,7 km
Herrmann House - 8,7 km
Louis Beck House Historical Marker - 8,7 km
Greater Lansing konferanse- og besøkssenter - 8,9 km
Lansing Center - 8,9 km

Den foretrukne flyplassen for Best Western DeWitt er Lansing, Michigan (LAN-Capital Region internasjonale flyplass) - 9,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og heis. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og salgsautomat. Frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Best Western DeWitt

Adresse

Best Western DeWitt

DeWitt, Michigan, USA

N 42.811405 E -84.54398

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger