1 / 47

Agriturismo Marco

Bergamo, Italia

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, vaskeritjenester og bibliotek. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Denne eiendommen på landet har i tillegg wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og piknikområde. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Som gjest på Agriturismo Marco kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en turistskatt som må betales på overnattingsstedet. Skatten er på 6 % av romprisen, ikke inkludert mva. og andre tjenester, men vil ikke overskride et maksbeløp som tilsvarer EUR 4 per person per natt. For å få mer informasjon kan du ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Agriturismo Marco

Adresse

Agriturismo Marco

De italienske alpene, Italia

N 45.70834 E 9.6282

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger