1 / 11

Abla Hotel Apartments

Dar es Salaam, Tanzania

Om hotellet

I Dar es Salaam (Mikocheni) ligger Abla Hotel Apartments kun 5 minutter å kjøre fra Makumbusho-landsbyen og Nyumba ya Sanaa. Dette leilighetshotellet med familievennlig profil ligger 1,7 mi (2,8 km) unna Little Theatre og 2,2 mi (3,5 km) unna Nafasi Art Space. Føl deg som hjemme på et av de 40 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Rommene har egen balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Makumbusho-landsbyen - 0,9 km
Nyumba ya Sanaa - 2,1 km
Little Theatre - 3 km
Nafasi Art Space - 3,3 km
Msasani Bay Beach - 3,5 km
Mwenge Carvers Market - 3,8 km
Coco Beach - 4,7 km
Mlimani City kjøpesenter - 4,7 km
Slipway - 4,9 km
Bongoyo Island - 6,2 km
Dar es Salaam internasjonale konferansesenter - 6,7 km
Lugalo golfbane - 6,8 km
Askari Monument - 7 km
Dar es Salaam botaniske hage - 7 km
Sea Cliff Casino - 7,1 km

Nærmeste store flyplass er Dar es Salaam (DAR-Julius Nyerere internasjonale flyplass) - 18 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et utendørsbasseng, et innendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette leilighetshotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), barnepass (inkludert) og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette leilighetshotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. USD 5 for voksne og USD 5 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 25.00 USD (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Abla Hotel Apartments

Adresse

Abla Hotel Apartments

Dar es Salaam, Tanzania

N -6.77852 E 39.25327

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger