1 / 70

Ramada Resort by Wyndham Dar es Salaam

Dar es Salaam, Tanzania

Om hotellet

Har du Ramada Resort by Wyndham Dar es Salaam i Dar es Salaam som overnattingssted, er du på stranden og kun 1 minutters gange fra Jangwani Beach og 10 minutter unna Water World til fots. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 2,2 mi (3,6 km) unna Bongoyo Island og 2,8 mi (4,5 km) unna Mbezi Beach. Føl deg som hjemme i et av de 139 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Jangwani Beach - 0,1 km
Water World - 0,8 km
Bongoyo Island - 2,7 km
Mbezi Beach - 4,8 km
Msasani Bay Beach - 6,8 km
Lugalo golfbane - 7,8 km
Wet n Wild vannpark - 8,3 km
Mbudya Island - 8,7 km
Dar Es Salaam War Cemetery - 8,9 km
Bahari Beach - 9,6 km
Nafasi Art Space - 10,5 km
Mwenge Carvers Market - 10,8 km
Mlimani City kjøpesenter - 12 km
Makumbusho-landsbyen - 12,2 km
Nyumba ya Sanaa - 12,3 km

Den foretrukne flyplassen for Ramada Resort by Wyndham Dar es Salaam er Dar es Salaam (DAR-Julius Nyerere internasjonale flyplass) - 28,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i Dar es Salaam? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 790 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Spis lunsj, middag eller brunsj på The Market, en restaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tillegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. USD 20 for voksne og USD 10 for barn
  • Avgift for flyplasstransport: USD 60 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 3)
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 50.0 USD per dag
  • Felles kveldsmåltid: USD 33

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Ramada Resort by Wyndham Dar es Salaam

Adresse

Ramada Resort by Wyndham Dar es Salaam

Dar es Salaam, Tanzania

N -6.687116 E 39.223534

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger