1 / 21

Om hotellet

La Voile d'Or ligger i hjertet av Dakar. Når du bor her vil du ha mindre enn 5 minutter å kjøre til Nautilus Plongee og HLM Market. Dette hotellet ved stranden ligger 2,2 mi (3,5 km) unna Dakar store moske og 2,4 mi (3,8 km) unna Marché Fass. Føl deg som hjemme i et av de 60 gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Sengen har Tempur-Pedic-madrass og sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har egen balkong. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Nautilus Plongee - 2,6 km
HLM Market - 3,3 km
Dakar store moske - 3,5 km
Museum for svarte sivilisasjoner - 3,5 km
Marché Fass - 3,7 km
Iba Mar Diop Stadium - 3,8 km
Sandaga Market - 3,9 km
Hann-parken - 4,1 km
Chambre de Commerce - 4,2 km
Place de l'Indépendance - 4,4 km
Gouvernance de Dakar - 4,4 km
Marche Tilene - 4,4 km
Monument du Millénaire - 4,5 km
La Galerie Antenna - 4,7 km
Presidentpalasset - 5 km

Nærmeste store flyplass er Dakar (DSS-Blaise Diagne Internasjonale lufthavn) - 52,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet en privat strand eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og shoppingmuligheter. På La Voile d'Or kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokost er inkludert.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: XOF 1000.00 per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over La Voile d'Or

Adresse

La Voile d'Or

Dakar, Senegal

N 14.700698 E -17.42179

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger