1 / 49

Rusticae Hotel Teatrisso

La Rioja-distriktet, Spania

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tilleggsgebyr. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet en tilhørende vingård, en lazy river og sykkelutleie. Dette hotellet i barokkstil har dessuten wi-fi (inkludert), et spillrom og bryllupstjenester. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.

  • Golf må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Rusticae Hotel Teatrisso

Adresse

Rusticae Hotel Teatrisso

Cuzcurrita de Rio Tiron, Spania

N 42.541692 E -2.96414

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger