1 / 76

Canon de La Vieja Lodge

Om hotellet

I Curubandé ligger Canon de La Vieja Lodge plassert i en nasjonalpark og kun 15 minutter unna Go Adventures og Sabanero Statue med bil. Dette hotellet med spa ligger 26,8 mi (43,1 km) unna Coco-stranden og 11,7 mi (18,8 km) unna Rincón de la Vieja vulkanske nasjonalpark. Føl deg som hjemme i et av de 50 aircondition-avkjølte gjesterommene. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Go Adventures - 0,8 km
Sabanero Statue - 8,2 km
La Leona Waterfall - 8,7 km
Museo de Guanacaste - 8,7 km
Iglesia Inmaculada Concepción de María - 8,8 km
Liberia Parque Central - 9 km
Church of La Ermita La Agonia - 9,2 km
La Agonía - 9,2 km
Galeria 1824 Gallery - 10,9 km
Oropéndola Waterfall - 17,1 km
Rincón de la Vieja vulkanske nasjonalpark - 18,8 km
Rio Negro Hot Springs - 18,8 km
Hidden Garden Art Gallery - 22,7 km
Area de Conservación Guanacaste - 26,4 km
Santa Rosa nasjonalpark - 31 km

Nærmeste store flyplass er Liberia (LIR-Daniel Oduber internasjonale flyplass) - 19,5 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og grill. Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller få noe lett å bite i på kafeen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 08.30.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Opptil 2 barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Canon de La Vieja Lodge

Adresse

Canon de La Vieja Lodge

Curubande, Costa Rica

N 10.679094 E -85.456901

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger