1 / 34

Om hotellet

Velger du Sea Marge Hotel som overnattingssted i Cromer, vil du ha mindre enn 5 minutter å kjøre til både Royal Cromer Golf Club og Norfolk Coast. Dette hotellet ligger 12,1 mi (19,5 km) unna Norfolk Broads og 2,1 mi (3,5 km) unna Cromer Beach. Føl deg som hjemme i et av de 25 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Royal Cromer Golf Club - 2,1 km
Cromer Beach - 2,8 km
Henry Blogg Museum - 3,5 km
Norfolk Coast - 3,5 km
Little Gems - 3,6 km
Cromer Museum - 3,7 km
Cromer Parish Church - 3,7 km
Cromer Pier (pir) - 3,8 km
The Garden House - 3,9 km
Amazona Zoo - 4 km
Mundesley Beach - 7,8 km
Sheringham Beach - 8,7 km
Priory Maze & Gardens - 9,4 km
Felbrigg Hall - 9,8 km
North Norfolk Railway - 10,6 km

Den foretrukne flyplassen for Sea Marge Hotel er Norwich (NWI-Norwich internasjonale flyplass) - 32,1 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet har dessuten concierge-tjenester, bryllupstjenester og peis i lobbyen. Smak på britiske retter på The Clement Scott Bar, en baren/loungen med utsikt over havet, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Engelsk frokost tilbys i ukedagene mot et tillegg.
  • Pris for engelsk frokost: ca. GBP 13.95 per person
  • Kjæledyravgift: GBP 15 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Sea Marge Hotel

Adresse

Sea Marge Hotel

Cromer, England, Storbritannia

N 52.91697 E 1.34504

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger