1 / 86

Eleven Scarp Ridge Lodge

Om hotellet

Dersom du velger Eleven Scarp Ridge Lodge i Crested Butte som overnattingssted, bor du nær skiheisene og dessuten kun 15 minutter unna Crested Butte Mountain Resort (skianlegg) og Crested Butte Mountain Theatre med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,1 mi (0,1 km) unna Crested Butte Nordic Center og 0,1 mi (0,2 km) unna Coal Creek. Føl deg som hjemme i et av de 6 gjesterommene. Sengen har dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Crested Butte Nordic Center - 0,1 km
Coal Creek - 0,2 km
Big Mine Park - 0,2 km
Crested Butte Mountain Theatre - 0,2 km
Ice Rink - 0,2 km
Sea Level Spa - 0,3 km
Trail 403 - 0,3 km
Crested Butte Mountain Heritage Museum - 0,4 km
Crested Butte Town Park - 0,6 km
Crested Butte Chamber of Commerce - 0,7 km
Center for the Arts - 0,7 km
Red Lady Trailhead - 0,7 km
Rainbow Park - 1 km
Pooche's Trailhead - 1 km
Upper Loop/Upper Upper Loop - 1,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Gunnison, CO (GUC-Gunnison-Crested Butte regionale flyplass) - 46,4 km
Aspen, CO (ASE-Pitkin County) - 159 km

Gjester har tilgang til blant annet vaskeritjenester, heis og kaffe på fellesområdet. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Ta deg et bad i et av stedets 2 spabad eller nyt andre rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), skioppbevaring og gavebutikk/kiosk. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Eleven Scarp Ridge Lodge

Adresse

Eleven Scarp Ridge Lodge

Crested Butte, Colorado, USA

N 38.868228 E -106.987192

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger