1 / 31

Om hotellet

Når du har Western Inn i Council Bluffs som overnattingssted, bor du i forstaden, kun 10 minutter å kjøre fra Henry Doorly Zoo og Horseshoe Council Bluffs. Dette hotellet ligger 8 mi (12,9 km) unna CHI Health Center Omaha og 8,9 mi (14,3 km) unna Charles Schwab Field Omaha. Føl deg som hjemme i et av de 51 gjesterommene, som har mikrobølgeovn. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har delvis åpen baderomsløsning med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

RailsWest Railroad Museum - 3,7 km
Methodist Jennie Edmundson Hospital - 4 km
Caring For Our Communities In Southwest Iowa - 4 km
Iowa Western Community College - 4 km
CHI Health Mercy Council Bluffs - 4,1 km
Alegent Health Mercy Hospital - 4,1 km
Bayliss Park - 4,1 km
Historiske General Dodge House - 4,3 km
Union Pacific jernbanemuseum - 4,4 km
Squirrel Cage Jail (historisk fengsel) - 4,5 km
Lake Manawa delstatspark - 7,4 km
Horseshoe Council Bluffs - 7,4 km
Mid-America senter - 7,5 km
Joe's Karting - 7,7 km
Western Historic Trails Senter - 8,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Omaha, Nebraska (OMA-Eppley Field) - 18,4 km
Omaha, Nebraska (MIQ-Millard) - 30,7 km

Foretrukket flyplass for Western Inn er Omaha, Nebraska (OMA-Eppley Field).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et innendørsbasseng og wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. Kontinental frokost er inkludert.
  • Kjæledyravgift: USD 15 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart Western Inn

Adresse

Council Bluffs IA Iowa

GPS: N 41.24159 E -95.82164

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger